Θεόδωρος Πάγκαλος

Να επιτραπεί η είσοδος της Αστυνομίας στα Πανεπιστήμια, προτείνει ο Θ.Πάγκαλος

Τη δόξα (και την πολιτική πορεία) του παππού του φαίνεται πως ζηλεύει ο πληθωρικός Θεόδωρος Πάγκαλος που στα νιάτα του ήταν μέλος του Κ.Κ.Ε.

«Αχ που΄σαι νιότη που δειχνες, πως θα γινόμουν άλλος», ή «δεινόν το γήρας, ου γαρ έρχεται μόνον»;

, ,

5 σχόλια

Τάδε έφη ο δείμος του πολίτη

Δεν ξέρω αν υπάρχουν λόγια για μία τέτοια θέση. Και στο παρελθόν διαφωνούσα απόλυτα με το θέμα του ασύλου και της εισόδου μπάτσων σε αυτή. Ο Πάγκαλος μιλά ουσιαστικά για κατάργισή του. Ωστόσο, ίσως πρέπει κάποτε με ευθύνη εισαγγελέως να δούμε αν και πότε ή ποιες προϋποθέσεις εμφανίζονται εγκλήματα του ποινικού κώδικα.

Τάδε έφη ΠΡΕΖΑ TV

Κοιταξτε μια υπεροχη Σοσιαλιστικη Δεξια...

Τάδε έφη Ανώνυμος

Όσο και να παραξενέψει την αριστερά μια τέτοια σκέψη για το άσυλο που κάνω παρακάτω, την αριστερά που και αυτή, όπως όλες οι κοινωνικές συσσωματώσεις έχει στερεότυπα, θα την εκφράσω εδώ πέρα. Διάλογος γίνεται ας εκφράσει καθένας ότι αισθάνεται:
Ως αόπλοι επόπτες των τεράστιων χώρων των πανεπσιτημιουπόλεων θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν φοιτητές που θα ήθελαν να ενισχύσουν τα οικονομικά τους.
Αυτούς θα τους επιλέγει και θα τους διοικεί τριμελής επιτροπή 1 ΔΕΠ, 1 λοιπό προσωπικό, 1 φοιτητής ανά σχολή που θα εκλέγεται με καθολική ψηφοφορία όλων για όλους: Δηλαδή να ψηφίζουν όλοι φοιτητές εργαζόμενοι διδακτικό προσωπικό, όσοι ζουν και εργάζονται εκεί.
η επιτροπή θα εκλέγεται κάθε δυο χρόνια και δεν θα έχει κανείς δικαίωμα επανεκλογής.
Οι αύλιοι χώροι θα χρεωθούν ανά σχολή. Οι επόπτες, ανάμεσα στα άλλα, όταν βλέπουν να διαπράττονται εγκληματικές πράξεις θα ειδοποιούν ειδικό αστυνομικό τμήμα που θα είναι στα όρια των πανεπιστημιουπόλεων.

Τάδε έφη Unknown

Αγαπητοί φίλοι, δεν είναι τόσο οι θέσεις του κ. Πάγκαλου ως προς το άσυλο που μου κίνησε το ενδιαφέρον, όταν μάλιστα η μικροστική επιχειρηματολογία του θα άρμοζε περισσότερο σε οπαδό του Καρατζαφέρη. Τόσα και τόσα έχουμα ακούσει τελευταία.

Αυτό που μου κίνησε το ενδιαφέρον είναι η βαθμιαία διολίσθηση αυτού του άλλοτε συγκροτημένου και προοδευτικού πολιτικού προς τελείως ανερμάτιστες και αντιδραστικές θέσεις, και το ζήτημα του ασύλου δεν είναι το μόνο.

Τάδε έφη ο δείμος του πολίτη

Σωστό το ενδιαφέρον σου. Αν και δεν είναι η πρώτη φορά που δεξιές κορώνες ακούγονται από το στόμα ΠΑΣΟΚων. Έχουμε γεμίσει με ιδέες δεξιές κάτω από το όνομα "σοσιαλισμός" και με τη φτηνή επιχειρηματολογία ότι όλα είναι αναγκαία για την "αγορά". Ποια αγορά; Καπιταλισμός λέγεται και ατομικισμός ή παρτακισμός (αδόκιμα "για την πάρτη μου").

Εσείς τι λέτε;