Серебро

Θέλω, από αυτό το βήμα, να καταγγείλω την Αμερικανοκίνητη Εβραιομασωνική συνωμοσία που στέρησε από τις τρεις (κουκλάρες) Ρωσίδες μαθήτριες την πρώτη θέση στο διαγωνισμό της Γιουροβίζιον για να τον δώσει σ' αυτήν την απερίγραπτη Σέρβα με το δασκαλίστικο ύφος και look, την κόρη του σερίφη (Σερίφοβιτς), με αντάλλαγμα την ανοχή του Σέρβικου λαού στην επιχειρούμενη ανεξαρ(τη)τοποίηση του Κοσσόβου, καθώς επίσης και στην ασύστολη πριμοδότηση της Ουκρανέζικης μασκαράτας, δεκανίκι της Δύσης στην ξενοκίνητη αντιλαϊκή εξουσία του εγκάθετου πορτοκαλί προέδρου της.

Οι δυνάμεις της αντίδρασης δεν θα περάσουν! Серебро über alles!



Και σεις ρε κορίτσια, πάτε για το χρυσό μ' ένα όνομα που σημαίνει ...ασήμι;

4 σχόλια

Τάδε έφη Ανώνυμος

Σύντροφε, αν και δεν παρακολούθησα το ν διαγωνισμό λόγω διαφόρων κουλτουριαρέικων ασχολιών, τώρα που παρακολούθησα το βιντεάκι, συντάσσομαι μαζί σου. No pasaran! Όλοι αυτοί κι όλοι οι υπόλοιποι!

ΥΓ. Έτσι μου 'ρχεται να ξανανιώσω και να ξαναπάω σχολείο. Αλλά αυτή τη φορά στη Ρωσία...

Τάδε έφη ο δείμος του πολίτη

Η πρωτιά ήταν μία συγνώμη για τους βομβαρδισμούς.

Τάδε έφη fani

Θα σας στεναχωρήσω, αγαπητέ μου, αλλά έμαθα πως αλλιώς παίχτηκε το παιχνίδι.
check

Τάδε έφη Giasafox

Μα είναι φανερό:

οι εβραιομασώνοι παραγωγοί της ταινίας "Οι άγγελοι του Charlie" ένιωσαν να χάνουν το έδαφος κάτω απ' τα πόδια τους βλέποντας τους original αγγέλους να πετουν - και μάλιστα χωρίς εισιτήριο - μπροστά στα μάτια της μισής υφηλίου.

Ετσι, με προβοκατόρικες κινήσεις επεδίωξαν και πέτυχαν (2 στόχους) την προβολή και επικράτηση ενός παρωχημένου λούμπεν στιλ για να γίνει εμφανέστερο το contrast στο δίπολο 'Charlie's angels - Σέρβας', παραγκωνίζοντας συγχρόνως τις Ρωσίδες κουκλάρες (κίνηση, η οποία μπορεί να θεωρηθεί και συμβολική, για την μετέπειτα οικονομική πολιτική των Η.Π.Α. σε σχέση με τη Ρωσία)

Είναι καθαρά θέμα ανταγωνισμού των τραστ.

Εσείς τι λέτε;