The End?

Οι Κασσάνδρες προφητεύουν ότι το περίφημο πείραμα στο CERN θα φέρει το τέλος του κόσμου (μας) γιατί - λέει - προσπαθώντας να αναπαραγάγει τις συνθήκες που επικρατούσαν λίγες στιγμές μετά το big-bang θα δημιουργήσει μια μαύρη τρύπα που θα καταπιεί τη Γη. Αν επαληθευτούν (πράγμα που απεύχομαι), τουλάχιστον θα πρόκειται για τον πλέον πρωτότυπο, εξεζητημένο, αλλά και δραστικό απ' όλους τους τρόπους που έχει επινοήσει κατά καιρούς η ανθρωπότητα για να καταστρέψει τον πλανήτη.

5 σχόλια

Τάδε έφη Μαύρο πρόβατο

ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ!!

(Να σου πω, μου φαίνεται καλύτερη προοπτική από τη réunion της Πέμπτης που έχω :-)))
)

Τάδε έφη ange-ta

τη σκαπουλάραμε!!!!!

"Αν διαβάζετε αυτη την είδηση σήμερα στις 9.30 (10.30 l.t.) τότε ο καθηγητης Hawking είχε δίκιο"

Ο τίτλος της σημερινης THE DAILY TELEGRAPH

Τάδε έφη Unknown

Αν το πείραμα αποδείξει ότι υπάρχει το μποζόνιο Χιγκς. Ange-ta, τότε ο καθ. Hawking θα έχει κάνει λάθος παρ' όλο που εμείς θα συνεχίζουμε να διαβάζουμε τα πρωτοσέλιδα της Telegraph! Ο καθ. Hawking είπε ότι το πείραμα θα αποτύχει να βρει το μποζόνιο Χιγκς, όχι ότι θα αποτύχει να δημιουργήσει μια μαύρη τρύπα ικανή να καταπιεί τη γη, αλλά ο συντάκτης της Telegraph ήταν μάλλον του ρεπορτάζ φυσικών καταστροφών κι όχι του ρεπορτάζ φυσικών επιστημών.

Πάντως ΔΕΝ την έχουμε σκαπουλάρει ακόμη, ο επιταχυντής απλώς πήρε μπρος το πρωί. Κάτσε ν' αρχίσει η διάσπαση των υποατομικών σωματιδίων και τα ξαναλέμε ...ελπίζω!!!

Τάδε έφη ΔΙΟΝΥΣΟΣ

H πυρηνική σύντηξη είναι αξιόλογη μορφή εναλλακτικής ενέργειας. Δεν είναι τυχαία όλες οι Ευρωπαικές χώρες 25 χρόνια μέσα στις εν λόγω πατέντες.

Τάδε έφη βοιωτός

Αλλαγή χρώματος, vrennus; Βλέπεις νέα νίκη ΝΔ;
Μετά σου λέει ΟΦΑ...

Εσείς τι λέτε;