Επόμενοι

Από εδώ:

Στο χρηματιστήριο της Πορτογαλίας ο δείκτης PSI καταγράφει πτώση της τάξης του 4,35% στις 6.841,28 μονάδες, ενώ το spread του 10ετούς ομολόγου της χώρας διαμορφώνεται στις 264,5 μονάδες βάσης και το CDS στην 5ετία ενισχύεται στις 408 μονάδες βάσης, από 385,9 μονάδες στο χθεσινό κλείσιμο.

Άσχημη η εικόνα και στην Ισπανία, όπου ο δείκτης IBEX υποχωρεί κατά 2,5% στις 10.222 μονάδες. Το spread του 10ετούς ισπανικού ομολόγου εκτινάσσεται στις 132 μονάδες βάσης από 103 μονάδες στο κλείσιμο της Τρίτης, ενώ το CDS στην 5ετία ενισχύεται στις 207,794 μονάδες βάσης
Έλα να παίρνουν σειρά οι επόμενοι.

6 σχόλια

Τάδε έφη Χ.Μ.

Αποθανέτω η... τσέπη μου μετά των επομένων! [των μεθεπομένων, των μετα-μεθεπομένων κ.ο.κ.]

Τάδε έφη Vrennus

Βέβαια, οι τσέπες μας ή αδειανές ήταν πάντοτε, ή με τίποτε δανεικά ψιλά γεμάτες, πεθαμένες δηλαδή. Όμως ένα «αποθανέτω το ευρώ μου με το (ευρώ) των άλλοτε φίλων» θα μπορούσε να είναι ένα πιστόλι πιο επίφοβο από αυτό που κρατούσε ο ΓΑΠ. Τώρα βέβαια είναι αργά, και το δικό μας ευρώ θα πεθάνει, και των επομένων, και των μεθεπομένων, και πάει λέγοντας. Λένε ότι ο πολιτισμός ξεκίνησε από την Ελλάδα κι εξαπλώθηκε σ' όλο τον κόσμο. Πλάκα θα 'χει η παγκόσμια κατάρρευση να έχει ήδη ξεκινήσει από την Ελλάδα για να εξαπλωθεί σ' όλο τον κόσμο!

Τάδε έφη Χ.Μ.

"Λένε ότι ο πολιτισμός ξεκίνησε από την Ελλάδα κι εξαπλώθηκε σ' όλο τον κόσμο. Πλάκα θα 'χει η παγκόσμια κατάρρευση να έχει ήδη ξεκινήσει από την Ελλάδα για να εξαπλωθεί σ' όλο τον κόσμο!"

Χα! Αυτό το έχει πει κι ο Χαρβαρντιανός -αν θυμάμαι καλά- Νάιαλ Φέργκιουσον. Μπα, νομίζω ότι προς το παρόν την σκαπούλαραν. Εκτός κι αποφασίσουμε να ζήσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας με βρούβες, και ξεκινήσουμε μια γενική απεργία στην Ελλάδα, και πάνε κι οι τράπεζες και τα χρηματιστήρια και όλα στον μάταιο τούτο κόσμο... Χλωμό...

Τάδε έφη Vrennus

Ούτως ή άλλως με βρούβες θα ζήσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας. Αυτό που παίζει είναι αν θα το αποφασίσουμε εμείς ή αν θα μας το αποφασίσουν οι άλλοι. Έτσι και ζητήσουμε επαναδιαπραγμάτευση και ζηλέψουν καναδυό "γουρούνια" ακόμη θα έχει πολύ γέλιο.

Τάδε έφη heinz

Κανένας π*στης πάντως, δεν εξηγεί γιατί είναι τόσο "κακό" το ενδεχόμενο της πτώχευσης...

Τάδε έφη Vrennus

Το είπε ο Στέφανος Μάνος (βλέπε προηγούμενο post):«Φαντάζεστε να χρεωκοπήσουν ελληνικές τράπεζες;»
;-)

Εσείς τι λέτε;