Βρείτε το σωστό

Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Δείμου, το δικό μου κουίζ:

Μόνον ένα από τα παρακάτω είναι αλήθεια:

  1. Έχω ψηφίσει K.K.E.
  2. Έχω φετίχ με τα ψηλά τακούνια
  3. Είμαι πάνω από 75 κιλά
  4. Είμαι φαν του Μάικλ Μαν (του σκηνοθέτη)
  5. Ένα μπουκάλι βοτκα υπάρχει πάντα στο σπίτι
Ο ευρών το σωστό καλείται να παίξει.

Υ.Γ. Το θηλυκό του «ο ευρών» είναι «η ευρούσα»;

3 σχόλια

Τάδε έφη Μαύρο πρόβατο

Αγαπητέ,

το λακωνικό και εύστοχο στυλ γραφής σου προϋποθέτει αρκετή τριβή με τα γραψοδιαβάσματα, άρα κατά τεκμήριο θητεία σε καρεκλοκάθισμα... που προδιαθέτει για κάποια κιλάκια παραπάνω... από τα (ήδη λίγα) 75.

Η προσέγγισή σου στα πράγματα, όπως την αντιλαμβάνομαι από τα γραπτά στο μπλογκ σου, μου φαίνεται τέτοια που αν είχες ψηφίσει σε περασμένες εκλογές ΚΚΕ δε θα ήσουν ευχαριστημένος από την επιλογή σου - από την άλλη, δε φαίνεσαι για κάποιος που ψηφίζει έτσι ώστε η προοπτική να το μετανοιώσει αργότερα να είναι ισχυρή.

Μένουν τα υπόλοιπα τρία, για τα οποία δεν μπορώ ν'ανιχνεύσω διαφορετικές πιθανότητες να ισχύουν από το να μην ισχύουν :-)

Τάδε έφη ο δείμος του πολίτη

Πάντως με μπέδεψες είναι η αλήθεια. Όλα είναι λόγικοφανή και αληθοφανή, να λέμε του λόγου το αληθές. Θα ποτνάρω -χωρίς υοσιαστικό λόγο, αλλά σαν γνεική εντύπωση που έχω για σένα στο 3ο.

Τάδε έφη Unknown

Άντε, να το πάρει το ποτάμι.

Η σωστή απάντηση είναι η 4η (είμαι φαν του Μάικλ Μαν).

Η βότκα δεν είναι το ποτό που προτιμώ και δεν έχω φετίχ με τα ψηλά τακούνια. Αν και «καρεκλάτος» έχω καταφέρει να κρατιέμαι (αρκετά) κάτω από τα 75 ενώ το «κόμμα του λαού» πάντοτε κατάφερνε να με κρατά σε ικανή απόσταση.

Το δυσκόλεψα του κουίζ βάζοντας όλες τις απαντήσεις εξ ίσου πιθανές αλλά νόμιζα ότι η 2η και η 4η θα τραβούσαν την προσοχή ως οι περισσότερο ξεκάρφωτες!

Υ.Γ. Μαυροπρόβατε καλείσαι να παίξεις κι ας μη βρήκες το σωστό :-)

Εσείς τι λέτε;