Το γονίδιο της πρωταθλήτριας

Μπορεί ο Έλληνας να έχει «γραμμένη» στα κύτταρά του την πρώτη θέση, όπως είχε δηλώσει η κα Φανή Χαλκιά

«Ηθελα να δείξω ότι ο Ελληνας πρέπει να είναι ψηλά. Οτι είναι γεννημένος για πρώτος. Εχουμε μέσα στα κύτταρά μας γραμμένη την ιστορία των προγόνων μας και οφείλουμε να νιώθουμε υπερήφανοι. (...) Εμείς είμαστε για την κορυφή!»
μετά τη νίκη της στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, φαίνεται όμως ότι τα κύτταρα της Ελληνίδας πρωταθλήτριας δεν παρήγαγαν την απαιτούμενη μεθυλτριενολόνη και χρειαζόταν συμπλήρωμα για να διασφαλιστεί αυτή η πρωτιά. Να πρόκειται για ελαττωματικό μοντέλλο άραγε ή να μην είναι 100% Ελληνίδα;

6 σχόλια

Τάδε έφη Ανώνυμος

Θυμάμαι το 2004 που σειόταν το Ολυμπϊακό Στάδιο από τις ιαχές "Κεντέρης - Κεντέρης".

Τι κάνουν τώρα όλοι αυτοί οι "αχανακτισμένοι";

Ο Δημητρακόπουλος, ο Τσέκος, ο Ιακώβου, ο Τράγκας (έλεγε συνεχώς "τα παιδιά", "τα παιδιά"), ο Τριανταφυλλόπουλος ("θα βγάλουμε τα μάτια μας;")

Όλοι αυτοί οι ανθυποσμηναγοί με τα ΠΡΟΠΟτζίδηκα;

Ναί ρε, θέλω να μην κερδίσουν ούτε χάλκινο, ούτε τσίγκινο, ούτε πλαστικό μετάλλιο. Να γυρίσουν όλοι με μηδέν μετάλλια.

Να δηλώσουμε ότι "Η Ελλάδα παραιτείται από τη συμμετοχή της μελλοντικά από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, μέχρις ότου ξεριζωθεί η ιδέα των αθλητών ότι με τη ντόπα θα γίνουν ανθυποσμηναγοί με Προποτζίδικα".

Ξεφτιλίσαμε τα αξιώματα των αξιωματικών της αεροπορίας που δίνουν αερομαχίες πάνω από το Αιγαίο, ενώ υποσκελίζονται στην επετηρίδα από ντοπαρισμένους αθλητές ανθυποσμηναγούς που πληρώνονται για να δοκιμάζουν ποιο είδος ντόπας δεν θα ανιχνεύεται.

Το ξέρω ότι θα εξοργίσω τους φιλάθλους, αυτούς που βγαίνουν από τα γήπεδα και τα σπάνε όλα γύρω τους για να δείξουν τον ανδρισμό τους. Αν υπήρχε αστυνομία θα έπρεπε να τους παραμόνευε και με το πρώτο γιαλάκι που θα έσπαζαν να αμόλαγε γυμνασμένα λυκόσκυλα, να τους έκαναν χυλοπίτες.

Άκου εκεί "Κεντέρης - Κεντέρης"!

Τάδε έφη ange-ta

Είμαι αντι ΟΑ, δεν χρειάζεται να πω γιατι.

Ομως με διασκεδάζει αφάνταστα ο αλλοδαπός σύζυγος μου που μου φωνάζει (για να με τσαντίσει) ότι εμείς οι έλληνες είμασταν και θα είμαστε οι πρωτοι!!!

Τάδε έφη Unknown

Ενδέχεται πάντως η κα Χαλκιά να εννοούσε ότι εμείς οι Έλληνες έχουμε γραμμένη στα κύτταρά μας την πρωτιά στο παπατζηλίκι - οπότε μάλλον θα πρέπει να συμφωνήσω μαζί της.

Τάδε έφη ο δείμος του πολίτη

Μάλλον, ήταν πολύ καλό το φάρμακο ώστε εμποτίστηκε στο DNA της.

Τάδε έφη εξαποδώ

:D

Αυτό είναι το κακό με τις δηλώσεις. Μένουν! (και κάνουν το ρεζιλίκι μεγαλύτερο)

Τάδε έφη Zaphod

Μην μου τα γονίδια τάραττε :Ρ

Εσείς τι λέτε;