Όποιος βαριέται να ζυμώσει...

Αφού ζήτημα ανατροπής του κοινωνικο-οικονομικού υποδείγματος δεν τιθεται καν, αφού η διαφωνία σε ζητήματα όπως η Ευρωσυνθήκη και η φορολογία εμποδίζει τη συνεργασία και αφού ζητήματα όπως:

  1. ο δημόσιος χαρακτήρας της Ολυμπιακής
  2. οι σχέσεις Κράτους - Εκκλησίας
  3. η εκχώρηση δημόσιας γης σε μοναστήρια
  4. ο δημόσιος χαρακτήρας του πανεπιστημίου
  5. η απλή αναλογική
  6. οι ΝΑΤΟϊκές βάσεις
όχι μόνο δεν ενώνουν αλλά, αντίθετα, «επιβεβαιώνουν τις διαφορές» του ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του πρώτου, αναρωτιόμουν αν θα μπορούσε να υπάρχει έστω και ένα ζήτημα που να ενώνει τα δύο κόμματα που και τα δύο θέλουν να αποκαλούνται αριστερά.

Ευστυχώς για μένα δεν χρειάζεται να στίψω το μυαλουδάκι μου. Το τιτάνιο αυτό έργο θα διεκπεραιώσει ειδική επιτροπή που δημιουργεί το ΠΑΣΟΚ «προκειμένου να εξετάσει το θέμα του διαλόγου με το ΣΥΡΙΖΑ και να υποβάλλει συγκεκριμένες προτάσεις στον πρόεδρο του κόμματος Γιώργο Παπανδρέου», πιστό στην παράδοση του να κάνουμε μια τριμελή επιτροπή από πέντε - έξι άτομα (© Ν. Βαμβακούλας) που τίμησε ως κυβέρνηση τη δεκαετία του '80. Ως γνωστόν, αν δεν θέλεις να λύσεις ένα πρόβλημα φτιάχνεις μια επιτροπή ή, όπως έλεγε η γιαγιά μου, όποιος βαριέται να ζυμώσει τριάντα μέρες κοσκινίζει.

3 σχόλια

Τάδε έφη ange-ta

τέλος πάντων, αριστερά κόμματα.........

Ενα όμως είναι θετικο: Ο σύριζα είναι υπέρ της δημόσιας παιδείας! κάτι είναι και αυτό.

Τάδε έφη Unknown

Θέλουν να αποκαλούνται αριστερά, καλά το γράφω Ange-ta ;-)

Τάδε έφη Zaphod

Με το ζόρι παντρειά!

Εσείς τι λέτε;