Olympic Fall

Συρρίκνωση στο 65% ή νέα «καμπάνα» 800 εκατ. ευρώ, έτσι τουλάχιστον εμείς διαβάζουμε τις διαταγές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχετικά με το μέλλον της Ολυμπιακής. Και 800 εκατ. και περισσότερα και 'γώ δεν ξέρω τι άλλο ακόμη μέχρι να απελευθερωθούν επιτέλους - για τους άλλους - τα χρυσοφόρα σλοτ στο Χήθροου και το Σάρλ ντε Γκωλ κι οι κερδοφόρες γραμμές της Νοτίου Αφρικής και του Καναδά. Γιατί, ιδιαίτερα μετά τον εκβιασμό μέσω του υπέρογκου προστίμου την ώρα που τρέχουν οι διαπραγματεύσεις για το μέλλον της εταιρείας, πρέπει κανείς να τρώει πολύ κουτόχορτο αν νομίζει ότι το πρόβλημα είναι οι κρατικές επιδοτήσεις.

Υ.Γ. (1) Εννοείται ότι δεν δίνουμε συγχωροχάρτι στις κυβερνήσεις που έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να απαξιώσουν την εταιρεία.

Υ.Γ. (2) Ειδικά για τα μέλη της Ε.Χ.Π.Α., του συνδιακαλιστικού οργάνου των πιλότων που προέρχονται από την πάλαι ποτέ Αεροπορία, που προβλέπεται να χάσουν τα προνόμιά τους και ενδεχομένως και τη δουλειά τους δεν αισθάνομαι την παραμικρή συμπάθεια. Μια θλιβερή συντεχνία που περιφρουρούσε τα στενώς νοούμενα συντεχνικά συμφέροντά της εις βάρος τόσο των υπολοίπων συναδέλφων τους όσο και της ίδιας της λογικής και που μέχρι σχετικά πρόσφατα δεν δεχόταν ως μέλη τόσο τους συναδέλφους των ιδιωτικών αεροπορικών εταιρειών όσο και τους πιλότους τους προερχόμενους από την πάλει ποτέ Αεροπλοΐα - άλλη θλιβερή συντεχνία κι αυτή.

1 σχόλιο

Τάδε έφη ange-ta

Τελικά η ΕΥρώπη των λαών έχει γίνει αυτο που απο συνηθεια έλεγε το ΚΚε, η Ευρώπη των μονοπωλείων.
Και αντε να σκεφτείς να κάνεις κάτι άλλο. ΕΚΤΟΣ, δεν υπάρχει και εντός σκατα πατημένα. Κατα με για όλα φταίνε οι σοσιαλιστές που έστρωσαν ένα τέτοιο απεχθές και βρωμερό χαλί στο κάθε πλούσιο κουμάσι και στην κάθε μαφία.

Α, ναι να διορθώσω και το ιντερνετ στη σελίδα μου.

Εσείς τι λέτε;