Θερμόμετρο

Προσέξτε, προσέξτε καλά τους αναρχικούς. Είναι, το θερμόμετρο της κοινωνίας. Όταν αγανακτούν, σημαίνει πως η «νόμιμη» βία έχει ξεπεράσει τα όρια επιφυλακής.
Τι κρίμα όμως!

Όλη αυτή η αγανάκτηση,
όλη αυτή η οργή,
όλος αυτός ο θυμός,

να πηγαίνουν στράφι πάνω σε μερικά αυτοκίνητα και κάμποσες βιτρίνες.

Άξιος ο μισθός σας σύντροφοι της ασφάλειας - και των νεροκουβαλητάδων σας, επίσης.

5 σχόλια

Τάδε έφη Ανώνυμος

Ανοησίες του Δήμου για να μην πω της συνοικίας και του μαχαλά.

Οσοι υποστηρίζουν τους εμφανώς επιχειρούντες να ανατρέψουν την εκλεγμένη για 4 έτη κυβέρνηση είναι ή ηλίθιοι ή πράκτορες.

Οσο για τα φασιστοειδή που τώρα όπως μαθαίνω καίνε το Αρχαιολογικό Μουσείο είναι γνωστό και φανερό ποιοι τα προστατεύουν.

Τάδε έφη Unknown

Δηλαδή, οι του ΠΑΣΟΚ είναι ή ηλίθιοι ή πράκτορες. Ενδιαφέρουσα άποψη, και ομολογώ ότι μ' αρέσει! Πάντως είχα την εντύπωση ότι βουλευτές εκλέγουμε για 4 χρόνια, όχι κυβέρνηση. Τέλος πάντων.

Ποιοι πρστατεύουν τα φασιστοειδή; Μα η αστυνομία φυσικά! Είδατε μήπως εσείς οργανωμένο τακτικό πλάνο να τους διαλύσει; Γιατί εγώ δεν είδα. Ή μήπως το Σύνταγμα, η Ομόνοια και το Μουσείο είναι ακαδημαϊκό άσυλο και δεν το ήξερα;

Τάδε έφη Ανώνυμος

Η θεωρία-τυφλοσούρτης περί "γνωστών-άγνωστων-υποκινούμενων" ... που την είδαμε πέρσι, στις πυρκαγιές, και στη βερσιόν περί "ασύμμετρης απειλής" ... όχι μόνο πάλιωσε αλλά πλέον αχρηστεύτηκε από τα γεγονότα.

Γιατί δεν είναι δυνατόν αυτό το γενικευμένο μπάχαλο σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας να έγινε από τους 100, 200, 300, άντε 500 "γνωστούς-άνγωστους".

Εκτός κι αν δεχτούμε πως έχουν υπερφυσικές δυνάμεις: πετούν με την ταχύτητα του φωτός, βρίσκονται ταυτόχρονα σε πολλά διαφορετικά μέρη, κ.ο.κ.

Και καλά να την προμοτάρει (ακόμα) μια αποδεδειγμένα ανίκανη και φαύλη κυβέρνηση για να κάνει πάσα τις αμαρτίες της ...

... αλλά να τη χάφτουν κάποιοι που δεν έχουν τέτοιο συμφέρον, είναι ανεξήγητο - εκτός κι αν ποτέ δεν έχουν νιώσει την νεανική απελπισία και το αίμα τους να βράζει ανακατεμένα σ' ένα παράξενο κοκτέιλ, που ζητάει να σκάσει πάνω σε ό,τι μοιάζει ψεύτικο, στημένο, βρώμικο, ματαιόδοξο.

Το πράγμα δεν μπαλώνεται πλέον!

Μιλάμε για ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ κρίση συνάνθρωποι, καταλάβετέ το και μη νομίζετε πως άμα κρύψουμε το κεφάλι μας στο χώμα, λύσαμε το πρόβλημα.

Χρειάζονται σοβαρές πολιτικές πρωτοβουλίες αποκατάστασης του αισθήματος ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗΣ, που έχει τραυματιστεί ανεπανόρθωτα από την κυρίαρχη Φαυλοκρατία ...

... μόνο που κανένας δεν είναι σε θέση να τις αναλάβει.

Τάδε έφη heinz

@ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Δε γίνεται αντιπροσωπευτική δημοκρατία χωρίς φαυλοκρατία...

Τάδε έφη Ανώνυμος

Να μιλήσουμε και λιγο πρακτικά;

Επειτα απο την απανθρωπη, φτηνή, ξεδιαντροπη και προκλητική δηλωσή του, "Αν έπρεπε να χαθει ή οχι αυτο το παιδί, θα το αποφασίσει η δικαιοσύνη", ο Κούγιας πρέπει ΝΑ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ Μμε και ειδικά από τα Κανάλια!

ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΚΑΛΕΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΓΑΛΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ "ΠΑΡΑΘΥΡΟ"!

ΠΟΤΕ ΠΙΑ!

Τι θα λέγατε να πιέσουν οι μπλόγκερς αλλα κι ο καθένας μας τα κανάλια ώστε να το κανουν αυτό;

Εσείς τι λέτε;