Eurovision Hallelujah!

Μόνο και μόνο για τα ξινισμένα μούτρα των παρουσια- στών και για την άτακτη φυγή του Θ. Ρουσσόπουλου άξιζε που πήραν το πρώτο βραβείο του διαγωνισμού της Eurovision οι Lordi.

Φυσικά και οι ευρωπαίοι δεν έγιναν ξαφνικά λάτρεις της hard rock μουσικής - τα απανταχού top-κάτι το αποδεικνύουν. Αλλά ούτε κόβουν και φλέβες γι' αυτό τον ηχητικό ποπ-αχταρμά των Eurovision-ικών διαγωνισμών. Το πολύ το ντάπα-ντούπα και τα αμέτρητα μήκη καλλίγραμων γυμνών ποδιών κάποια στιγμή το βαριέσαι. Και θα προτιμήσεις τους πρώτους Lordi που θα βρεις μπροστά σου που, στο κάτω - κάτω βρε αδερφέ, είναι και κάτι το διαφορετικό. Κι άσε τις υστερικές νοικοκυρούλες (θηλυκές κι αρσενικές) να τσιρίζουν που δε βγήκε πρώτη κάποια Βίσση ή κανένας φλώρος από τη Ρωσία, λες κι ήρθε η συντέλεια του κόσμου.

Όσο για τη συμμετοχή της Ελλάδας, αυτή ήταν καταδικασμένη να κινηθεί στα ρηχά νερά που κατέληξε. Κι επιτέλους να καταλάβει η κυρία Βίσση ότι ούτε ήταν ούτε θα μπορούσε ποτέ να γίνει η ελληνίδα Madonna. Ο μεγάλος καλλιτέχνης πρέπει πάνω απ' όλα πότε πρέπει να φύγει. Α, και να πάψουμε να δίνουμε σ' αυτό το πανηγυράκι περισσότερη αξία απ' αυτή που έχει, έτσι; Μην ξεχνάμε ότι η Ιταλία κι η Αυστρία, οι χώρες με τη μεγαλύτερη μουσική παράδοση στην Ευρώπη δεν μετέχουν στη φιέστα.

1 σχόλιο

Τάδε έφη it is

πρέπει πάνω απ'ολα να ξέρει το ξέχασες βρε!

Ο μεγάλος καλλιτέχνης πρέπει πάνω απ' όλα πότε πρέπει να φύγει

Εσείς τι λέτε;