S ÉGO lène

Η πιθανή μέλλουσα πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας Σεγκολέν Ρουαγιάλ κατίσχυσε των συνυποψηφίων της για την προεδρία του Σοσιαλιστικού (πφφ!) Κόμματος της Γαλλίας επειδή είναι (σχετικά) νέα, ωραία και μοιραία - και φυσικά γυναίκα. Όχι ότι χρειάζονται και ιδιαίτερα πολιτικά προσόντα για να επικρατήσει κανείς με αντιπαλους όπως ο Λωράν Φαμπιούς ή ο Ντομινίκ Στρως - Καν, αλλά λέμε. Η κυρία Ρουαγιάλ, στην οποία αν θέλει να μοιάσει η Άννα Διαμαντοπούλου θα πρέπει ν' αποβάλει την ξινίλα που αποπνέει το ύφος της, μάλλον θα έχει να αντιμετωπίσει το Νικολά Σαρκοζί στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές κι αν επικρατήσει θα είναι η πρώτη γυναίκα πρόεδρος της Γαλλίας (παρ' ότι «ρουαγιάλ», δηλαδή, βασιλική).

Μένει πια να δούμε αν ο κοντοπίθαρος Μαγυάρος που του σηκώνεται η τρίχα όταν ακούει για μετανάστες καταφέρει να συναγωνιστεί στα θέλγητρα και στη λαϊκιστική ρητορεία την πρώτη κυρία των Γάλλων σοσιαλιστών (πφφ!). Ούτε ψύλλος στον κόρφο τού κατ' εξοχήν λαϊκιστή Ζαν - Μαρί Λε Πεν.

3 σχόλια

Τάδε έφη Ecumene

FALOKRATES!!

:) XAXAXA

ERXETAI H ANNA

:-)

Τάδε έφη Ecumene

S ÉGO lène

Socialist Ego leaning.....


:-)

Που θα πείτε:Πού θα αφησεις τώρα
τα μωρά;;..και ποιός θα πλύνει
τα πιάτα;;...

ΤΡεμει η Αμερική,ειναι γνησια σοσιαλιστρια.το είπε.....

Τάδε έφη Unknown

Η Άννα έχει πολλά προσόντα (πώς άλλωστε θα διοριζόταν Νομάρχις στα 25 της; - κακία!) αλλά πέραν της ξινίλας θα πρέπει να κάνει κι ένα κλικ αριστερά στη ρητορική της, αλλιώς τη έφαγε το μαύρο φίδι! Ωραίες οι θηλυκές παρουσίες αλλά ας είναι και κάτι παραπάνω από ωραίες και θηλυκές - όχι σ. Αλέκα δεν αναφέρομαι σε σένα!

«Πού θα αφησεις τώρα
τα μωρά;;..και ποιός θα πλύνει
τα πιάτα;;...»

Μα ο προεδρικός / πρωθυπουργικός σύζυγος, βέβαια! (Ο Θεός ν΄αναπαύει τη ψυχή του καλού κύριου Ντένις)

Η Αμερική τρέμει τη Χίλαρυ!

Εσείς τι λέτε;