Η Ελλάδα στα κάρβουνα (συνέχεια 2η)

Θυμάστε τον περασμένο Ιούλιο που με μια πρωτοφανή από ξηράς και αέρος κινητοποίηση η αστυνομία είχε συλλάβει 27 διαδηλωτές που είχαν συγκεντρωθεί στην Πάρνηθα, έξω από το καζίνο του «Μον Παρνές», για να διαμαρτυρηθούν για την αδυναμία του κράτους να προστατεύσει τον εθνικό δρυμό από την καταστροφική πυρκαγιά; Τότε, η αστυνομία βρήκε κάποιους απρόσμενους συμπαραστάτες καθώς «στη σύλληψή τους βοήθησαν, σύμφωνα με καταγγελίες, μέλη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Θρακομακεδόνων, που σταματούσαν και “ανέκριναν” όποιον βρισκόταν μπροστά τους, αλλά και κάποιοι από τους κατοίκους που υπεδείκνυαν στους αστυνομικούς τα σημεία όπου είχαν θεαθεί οι διαδηλωτές», όπως μας βεβαιώνει το σχετικό ρεπορτάζ της «Ελευθεροτυπίας».

Δεν πέρασαν ούτε έξι μήνες για να βεβαιωθούμε για την ...αγνότητα της προθυμίας της τοπικής κοινωνίας να συνδράμει το έργο της ΕΛ.ΑΣ. και να επιβεβαιώσουμε τους ισχυρισμούς του φίλου μας του Κώστα, αφού όπως μας ενημερώνει η «Καθημερινή», «να χτίσουν στην Πάρνηθα ζητούν 4 δήμοι» και προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά του Π.Δ. για την προστασία του εθνικού δρυμού της Πάρνηθας, ενώ προσφυγές έχουν κατατεθεί ακόμη και κατά της πράξης αναδάσωσης του εθνικού δρυμού!

Πόσο έχει ακόμη μέχρι να πιάσουμε πάτο;

2 σχόλια

Τάδε έφη ο δείμος του πολίτη

Ήταν νομίζω από τη αρχή φανερό, τι ήθελαν οι κάτοικοι και ποιους κατήγγελναν τότε. Αναρχικοί που πήραν πρωτοβουλία προστασίας από καταπατήσεις και οικολογικές οργανώσεις, ήταν στο στόχαστρο των Θρακομακεδόνων.

Χαίρομαι που διαβάζεις τα ψιλά γράμματα και συνθέτεις τόσο ωραία τις ειδήσεις.

Τάδε έφη Ανώνυμος

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΑ...

Εσείς τι λέτε;